CV

Portfolio

2016 Utsedd som ambassadör för Psykiatrifonden efter att ha fått fördomspriset, för att jag har arbetat mycket med att bryta stigmat kring psykossjukdomar.

2012 Medlem i Sveriges författarförbund. Jag har gått två kvällskurser på Skrivarakademin hos Folkuniversitet, en om att skriva om sitt liv och en om att skriva fantastik (fantasy, science fiction och skräck).

2007-2008 IHMs utbildning Sälj- och marknadsledning, ett mastersprogram.

2002 Började på AB Gustavsberg på marknadsavdelningen som producent/projektledare. Marknadsaktiviteter skedde i tolv länder/marknader under två varumärken. Jag producerade marknadsmaterial (annonser, montageanvisningar, posters mm) och pressreleaser till de olika marknaderna. Jag skrev copy-texter och pressreleaser för trycksaker och webb.

2002 hösten. Pedagogik 10 högskolepoäng (i gamla systemet) och ytterligare 5 om hur man ska få barn och ungdomar intresserade av naturvetenskapliga ämnen.

2002 Sommar. Frilans, med egen låda och knäckte extra som talboksinläsare. Var under sommaren varit involverad i ett kundprojekt som innebar omskyltning av butiker för Stjärnurmakarna.

2001 Olsten Personalkraft AB köps upp av Adecco och jag erbjuds en ny tjänst inom företaget som konsult. Började i september hos Tal- och punktskriftsbiblioteket som multimediaproducent, vilket innebar hårddiskeditering av talböcker som gavs ut på CD-Rom. Efter godkänt röstprov arbetade jag även som inläsare av studielitteratur till synskadade och dyslektiker som studerade på universitet och högskola. Jag har även gjort godkänt röstprov i engelska och jag har läst flera talböcker på svenska och en på engelska.

1998 Reklamproducent hos Olstens marknadsavdelning i två och ett halvt år. Jag uppdaterade internet och intranät och producerade annonsmaterial, broschyrer och OH-material. Gav service och råd till Olstens då 43 kontor. Skrev texter till och producerade platsannonser, personaltidningen, intranät och Internet. Korrekturläste och höll kontakter med tryckerier och andra underleverantörer.

1998 Arbetade som layoutare på tidningen Gaudeamus. Den ges ut av Stockholm Universitets Studentkår till alla som är inskrivna vid Stockholms Universitet (då ca 30.000 ex). Jag gjorde även nättidningen och skrev ett fåtal artiklar.

1997 Arbetade på reklambyrån Mundi som originalare/AD-assistent, de största kunderna var Enator, FLT, Solvalla och några läkemedelsföretag.

1996 Arbetade hos JA* Annonsbyrå som originalare. De största kunderna var Microsoft och Vattenfall. Sommarjobb hos Dramatens marknadsavdelning. Läste ny medieteknik på kvällstid hos Macmekarna.

1993 Arbetade som originalare hos Completta Byrågruppen i 3 år. Kunder: Bosch, Systembolaget, Holmia barnförsäkringar, General Motors, Riksskatteverket m fl.

1992 Arbetade på MCM – Motorcykelmagasinet som sekreterare på redaktionen i ett år. Jag skrev två artiklar och sålde annonser. Körde närradio på fritiden som reporter.

1991 våren. Gick Journalistskolan på Odenplan och körde taxi på nätterna.

1990 hösten. Arbetade som gaffeltruckförare hos ASG i Västberga.

1990 Jag arbetade som budbilschaufför i ett år.

1989 hösten. Jag arbetade som truckförare (dragtruck) på TR Service och lastade/lossade restaurangvagnar (tåg).

1988 hösten. Jobbade på Rimbo Ridskola som hästskötare/ridskolelärare.

1988 våren. Gick ut Naturvetenskaplig linje, Rodenskolan, Norrtälje. Jag har läst tyska i sammanlagt sex år.

%d bloggare gillar detta: