Jag vet inte var psykoser kommer ifrån

Jag vet inte var psykoser kommer ifråns omslagDet börjar med ett mord och därefter tar författaren med dig på en gripande biografisk resa i en nybliven mammas vardag. En eskalerande tillvaro som blandas av dagishämtningar och psykoser och där skillnaden mellan verklighet och vanföreställningar blir allt svårare att förhålla sig till.

Denna självutlämnande och samtidigt varma och insiktsfulla bok innehåller information om psykoser och förslag på hur du kan hjälpa och förstå en psykiskt sjuk person.

Boken är användbar för alla som vill veta mer om psykoser oavsett diagnos, hur vården fungerar och vilken hjälp du kan få från samhället. Den kan också användas som en grundläggande guide för studenter som läser psykiatri.

Pebbles Karlsson Ambrose är född 1970 och arbetade i många år inom reklambranschen. Efter sin andra psykos fick hon diagnosen schizoaffektivt syndrom och brottas nu med en psykosproblematik i sin vardag.

Ordberoende förlag väjer inte för de stora livsfrågorna som sorg och svår krisbearbetning, med många gånger utdragna och svåra läkandeprocesser. Dessa processer ställs utanför tid och rum i vårt moderna och alltmer snabbfotade samhälle.

Köp boken

Boken finns att köpa i nätbokhandeln, går att köpa i Ordberoende förlags webbshop och går att beställa i din bokhandel. Den finns också tillgänglig som e-bok. Den går såklart också att låna på biblioteket.

Det här är bokvideotrailern som också finns på Youtube:

%d bloggare gillar detta: