Samarbetspartners

Katriina Mäkinen
Katriina är fotograf och har tagit fina bilder på mig till sociala medier, den här hemsidan och till omslaget på Vid vansinnets rand 2. Följ hennes professionella arbete på Instagram eller Facebook.


Ewa Åkerlind

Förläggare på Ordberoende förlag som bland annat har publicerat två av mina böcker och stöttat mitt skrivande på alla möjliga och omöjliga sätt. En kompetent kvinna som driver ett bra företag i bokbranschen. Läs mer om henne och förlaget: www.ordberoende.com.

 

Anders Nyman
Anders driver Whip Media som erbjuder produktion och utgivning av böcker. Han har layoutat Vid vansinnets rand och Vid vansinnets rand 2 och gjort omslagen. Han har ansvarat för själva designen och finns här: www.whipmedia.se.

 

Hanna


Hanna E Karlsson

Hanna har målat omslagsbilden till boken ”Jag vet inte var psykoser kommer ifrån” och fotograferat pressbilder. Hon har också skrivit krönikor och blivit intervjuad med mig på 1177 Vårdguiden, läs mer under > 1177 Vårdguiden.

 

Marie
Marie Jenevall
Marie har språkgranskat boken Vid vansinnets rand, Vid vansinnets rand 2 och Jag vet inte var psykoser kommer ifrån. Hon har också fått ordning på den nya versionen av Bergsstjärnan (e-boken). Marie har en fil.kand. i svenska från Språkkonsultprogrammet och har arbetat med lättläst.

%d bloggare gillar detta: