Vildsint e-xtra

Vildsint e-xtraVärldens första e-Vildsint! I den här antologin kastas du vildsint fram och tillbaka mellan det som berör, retar och roar. Eller kanske oroar? Här finns allt från verklighetens vassa vardag till fantasins outforskade utmarker. Vildsint innehåller 29 noveller från lika många författare. Novellerna är lika olika som alla sina upphovsmän- och kvinnor.

Mitt bidrag Älskar, älskar inte är en inblick i karaktären Mys liv. My är gift med Bo men förälskar sig i Ibrahim. Älskar han henne? Ska hon bryta upp ifrån sitt liv såsom hon känner det? En novell om att göra det kanske okonventionella.

Vildsint är ett projekt som startades av en massa entusiaster på Kapitel 1. De möttes på nätet och bestämde sig för att göra den första Vildsinten. Det gick så bra att det blev en uppföljare: Vildsint Skymning. Och eftersom ingen författare får betalt för att delta så görs fler böcker för överskottet för att få fler fina berättelser publicerade. Texter som kanske inte annars fått chansen att nå en större läsekrets. Således kom en Vildsint Gryning (som jag även medverkar i) efter det. Vildsint e-xtra är den första e-boken i Vildsint-serien. Den finns att köpa på Bokon.

%d bloggare gillar detta: