Aradis rike

Välkommen till år 1282!Aradis rike är ett crowdfunding-projekt som förhoppningsvis kommer att bli en science fantasy-bok och en hemsida! Det här är edutainment när den är som roligast, det är tänkt att ungdomar får lära sig om medeltiden och om reklam samtidigt som de får en underhållande äventyrsbok.

Boken handlar om femtonåriga Linn som lever i framtiden och åker på ett lajv på semester med sin pappa. Där träffar hon Erik som vuxit upp i Aradis rike, eftersom hans föräldrar är yrkeslajvare. Kärlek uppstår, men kan Erik förstå Linns samtid? Följ med på en resa till år 1282!

Vill du vara med och stötta projektet så finns det på Kickstarter här: Funky F**king Fantastic Future Fantasy. Där finns en film som beskriver idén mer ingående och information både på svenska och engelska. Man kan vara med och skänka minst 50 kronor så att det hela blir av, senast den sista februari 2015. Aradis rike finns också på Facebook (där du kan provläsa de första sidorna ur boken), Instagram och Twitter – häng med från början!

Låt framtiden möta medeltiden nu!

%d bloggare gillar detta: